Pahane Mourinho: Chelsea ründeliin viib mu hauda

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho tunnistas, et tema meeskonna selle hooaja vähesed väravad on vaikselt kujunemas tõeliseks murekohaks.

Mourinho hoolealused pidasid eile liigamängu Swansea Cityga ning võtsid tänu Eden Hazardi väravale 1:0 võidu. Sel hooajal on Chelsea suutnud ise lüüa 33 väravat ning lasknud endale lüüa 18. Kui kaitseliini tegevusega on Mourinho rahul, siis ründeliiniga mitte nii väga.

«Nad viivad mind hauda. Iga mängu lõpuks olen ma puruväsinud,» rääkis Mourinho eilse kohtumise järel.

«Poolajal oleksime kõik pidanud puhkama, sest ootasime, et oleme välja mänginud turvalise edu, aga me ei olnud. Aeg läheb muudkui edasi, meie ei löö teist väravat ära ja sa hakkad tundma, et vastane usub uuesti endasse ning on nõus rohkem riskima ja veel ühe ründaja sisse tooma. Sellel hetkel tunned, et oled raskustes,» nentis Mourinho.

Chelseal meestel hetkel muretsemiseks põhjust pole, sest liigatabelis ollakse 37 punktiga kolmandal kohal ning sealjuures on liiga liider Arsenal vaid kahe punkti kaugusel. Järgmisena kohtuvad Mourinho hoolealused pühapäeval Liverpooliga, kes on viimasest viiest mängust saanud vaid ühe kaotuse ja püsib 36 punktiga täpselt Chelsea selja taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles