Schumacheri abikaasa meediale: jätke meie perekond ja haigla rahule

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Corinna Schumacher saabumas Grenoble'i haiglasse.
Corinna Schumacher saabumas Grenoble'i haiglasse. Foto: SCANPIX

Seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri abikaasa Corinna Schumacher palus ajakirjanikke, et nad laseksid arstidel rahus oma tööd teha.

«Palun toetage meie ühist võitlust Michaeli eest,» teatas Corinna Schumacher ametlikus avalduses. «Minu jaoks on oluline, et arstid ja terve haigla personal saaks rahus tööd teha.»

«Palun uskude meie poolt saadetud ametlikke avaldusi ja lahkuge haiglast. Palun jätke ka meie perekond rahule,» lisas ta veel.

Corinna Schumacheri avaldus tuli pärast haigla poolt eile õhtul tehtud avaldust, kus märgiti, et vormelilegendi seisund on stabiilne ja veidike paranenud, kuid endiselt eluohtlik ja kriitiline. Haiglast lisati veel, et arstid ja haigla ei anna praegu rohkem kommentaare. Samas on Prantsusmaa võimuorganid andnud teada, et nad korraldavad homme seoses Schumacheri õnnetusega pressikonverentsi.

Schumacher kukkus 29. detsembril Meribeli suusakuurordis raskelt ja praegu viibib ta Grenoble’i haiglas kunstlikus koomas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles