Sakslased loodavad Schumacheri talismanile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: Corbis / Scanpix

Vormelilegendi Michael Schumacheri tervise kohta on head uudised väga visad tulema, kuid miljonid tema fännid üle maailma nõuavad mingisuguseidki positiivseid märke oma iidoli kohta. Täna rahustavad Saksamaa suurimad ajalehed oma rahvast uudisega, et õnnetuspaigast on leitud Schumacheri talisman – käepael.

Bild kirjutab, et Schumacher oli kogu karjääri jooksul ebausklik ning kandis pidevalt erinevaid talismane endaga kaasas. «Õnnetoov käepael» oli kingitus Schumacheri abikaasa Corinna poolt ning see läks väidetavalt õnnetuse ajal kaduma. Nüüd tagastatakse käepael omanikule ja loodetakse, et tema õnn pöördub.

Kui arstid ei suuda sakslastele piisavalt häid uudiseid oma kangelase kohta tuua, siis proovitakse neid ise leida. Ilmselt loodavad kõik maailma spordifännid, et talismani leidmine ja selle haiglasse viimine aitab mingil uskumatul moel kaasa Schumacheri paranemisele.

Legendi seisund on viimase info kohaselt stabiilne. Eile oli esimene kord, kui Schumacheri mänedžer ei kasutanud olukorra kirjaldamiseks sõna «kriitiline».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles