Tüdinud Casillas: lõpetage meist rääkimine

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas (paremal) tõrjumas.
Iker Casillas (paremal) tõrjumas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi väravavaht Iker Casillas kommenteeris pärast viimast karikasarja mängu olukorda klubis ning andis ajakirjanikele mõista, et võiks lõppeda arutelu selle üle, milline Reali puurilukk parajasti väravasuul seisab.

Madridi Reali väravavahtide olukord on ligikaudu aasta aega olnud kuumaks teemaks alates sellest ajast, kui Reali toonane esinumber Casillas sai möödunud aasta alguses vigastada ja pidi tegema mängupausi. Sel hetkel Reali peatreeneriks olnud Jose Mourinho jättis Casillase pingile ka siis, kui hispaanlane oli taas mänguvormis, ning kasutas hooaja lõpuni hoopis Diego Lopezi teeneid.

Uuel hooajal Reali tüürima asunud Carlo Ancelotti on alates hooaja alguses otsustanud kasutada omamoodi taktikat: Casillas saab mängida Hispaania karikasarjas ning Meistrite liigas, ent koduses Hispaania liigas teenib mänguaega Lopez. Casillas kinnitas, et fännide jaoks ei peaks olema oluline, kumb meestest väravasuul seisab ning ajakirjanikud võiksid lõpetada sellest kirjutamise.

«Palun lõpetage mu olukorrast rääkimine, sest isegi mina olen sellest tüdinud,» kommenteeris Casillas pärast viimast karikasarja mängu, milles tema tõrjed aitasid Reali 1:0 võiduni Espanyoli üle. «Treener langetab neid otsuseid ja inimesed peaksid mängu nautima hoolimata sellest, keda ta valib,» lisas Hispaania koondise kapten.

Casillas lisas, et praeguse seisuga kavatseb ta järgmisel aastal Realis jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles