Võimu näidanud Madridi Real alistas Hispaania liiga liidri

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali mängijad tähistamas Atletico vastu löödud väravat.
Madridi Reali mängijad tähistamas Atletico vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi sai Hispaania karikasarja poolfinaali avakohtumises kindla võidu, kui koduväljakul alistati 3:0 linnarivaal Madridi Atletico.

Rünnakul aktiivselt tegutsenud Real asus Hispaania liigas esikohta hoidva Atletico vastu juhtima juba 17. minutil, kui omavärava sai kirja Atletico kaitsja Adrian Insua. 57. minutil suurendas Reali eduseisu 20-aastane ründaja Jesé, kes realiseeris Angel di Maria hea söödu.

73. minutil sai tabamuse kirja ka di Maria, kelle kauglöök tabas esmalt Atletico kaitsjat Mirandat ja maandus seejärel väravas. Real ründas isukalt ka suures eduseisus, kuid rohkem väravaid pealtvaatajad ei näinud.

Real ja Atletico peavad poolfinaali korduskohtumise järgmise nädala teisipäeval Atletico kodustaadionil. Hispaania karikasarja teises poolfinaalis lähevad vastamisi FC Barcelona ja Real Sociedad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles