Madridi Reali peatreener eelistas avalikult Messit Ronaldole

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Itaalias korraldati väljaande Gazzetta dello Sporti eestvedamisel sel suvel toimuva jalgpalli MMi eel tähtsamate Itaalia jalgpallitegelaste kokkusaamine, kus paluti ennustada, kellest saab Brasiilias toimuvate maailmameistrivõistluste parim mängija. Hispaania liigas Madridi Reali juhendav Carlo Ancelotti pakkus selleks meheks Reali suurima koduse rivaali Barcelona ründeässa Lionel Messi.

Itaalia jalgpallielu tähtsate tegelaste - peamiselt Itaalia kõrgliiga treenerite - kokkusaamisel oli peamiselt arutlusel Itaalia jalgpalli hetkeseis ning suviseks MMiks valmistuv koondis. Tähtsamate teemade kõrval leiti aga aega ka ennustuseks ning selgitati välja, keda peetakse mängijaks, kes teeb suvisel suurturniiril parima isikliku esituse.

Kõige populaarsemateks pakkumisteks osutusid Barcelona ründaja Lionel Messi, möödunud aasta parimaks vutimeheks valitud Cristiano Ronaldo, suvel Arsenaliga ühinenud Mesut Özil ja Liverpooli äss Luis Suarez. Enim hääli kogus siiski Messi ning argentiinlasele andis oma hääle ka Barca suurrivaali Reali juhendaja Carlo Ancelotti.

Reali loots oma otsust pikemalt ei põhjendanud ega selgitanud ka, miks ta ei valinud parimaks Reali ning Portugali staari Ronaldot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles