Karpakile tuuline ilm sobib

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Peeter Langovits

Pekingi olümpiamängude purjeregatil on tugevate tuulte tõustes ennast leidnud Laser klassis võistlev Deniss Karpak, kes tänases esimeses võistlussõidus teenis neljanda koha.

Kahjuks on tuuled Fushani lahel jälle vaibumas ja nagu selle tunnistuseks ebaõnnestus Deniss Karpaki 8. võistlussõit täielikult - eestlane lõpetas 36. kohaga ja langes ka üldarvestuses viis kohta 27ndaks. Liidrina jätkab britt Paul Goodson

7. sõit :

Karpak alustas sõitu rahulikult ja läbis esimese märgi 15. kohal, kuid hakkas siis vaikselt ettepoole tõusma ja poolel võistlusmaal oli Karpak juba neljas ja suutis seda kohta säilitada sõidu lõpuni.

Pärast tuulte saabumist Fushani lahte sai Karpak eile kuuendas sõidus teise koha ja täna seitsmendas sõidus neljanda koha, mis on Karpaki tõstnud kokkuvõttes 22. kohale.

Liidrina jätkab seitsmenda sõidu võitnud Suurbritannia purjetaja Paul Goodson, kellele järgnevad argentiinlane Julio Alsogaray ja itaallane Diego Romero.


Laser klassis peaksid tänaseks selguma kümme paremat, kes pääsevad võistlema finaalsõitu. Karpakil kahjuks reaalset võimalust finaalsõitu pääseda enam ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles