Bild: Schumacher reageerib häältele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mi­chael Schumacher
Mi­chael Schumacher Foto: SCANPIX

Saksamaa ajaleht Bild kirjutab, et seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher reageerib taas häältele.

96 päeva koomas olnud sakslase esindaja Sabine Kehm avalikustas eilses pressiteates, et Schumacheri olukord on paranemas. «Michaelil on hetki, mil ta on teadvusel. Oleme lootusrikkad,» sõnas ta.

Bild aga arendas teemat edasi ning nende allikate andmetel reageerib Schumacher häältele, mis on spetsialistide arvates väga hea märk.

«Kui koomast üles ärkav inimene kuuleb hääli, siis on see väga positiivne märk,» rääkis Hamburgi kliiniku neuroloogiaprofessor ajalehele. «See näitab, et kuulmismeel on terve ja töötab.»

Head uudised Schumacheri kohta jõudsid kiiresti ka Bahreini, kus sellel nädalal sõidetakse vormel-1 hooaja kolmas etapp. «Olen heade uudiste üle väga õnnelik,» ütles Mercedese piloot Nico Rosberg. Ferrari meeskonna esindaja sõnul ei möödu tiimisiseselt päevagi, kui ei mõeldaks Schumacheri peale. Ka nemad tunnevad positiivse infokillu üle head meelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles