Ancelotti kinnitus: Ronaldo homses finaalis ei mängi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti kinnitas täna, et superstaar Cristiano Ronaldo jääb eemale homme peetavast Hispaania karikafinaalist.

Aprilli alguses peetud Meistrite liiga veerandfinaali avamängus vigastada saanud Ronaldo on vahele jätnud kolm viimast Reali mängu. Kui eelmise nädala lõpus loodeti veel, et Portugali päritolu superstaar saab homme Barcelonaga peetavaks karikafinaaliks terveks, siis nüüd on Reali juhendaja kinnitanud, et seekord tuleb siiski ilma Ronaldota hakkama saada.

«Cristiano Ronaldo on väljas, meil on palju mängijaid puudu,» tunnistas Ancelotti, kes ei saa kasutada ka Jese Rodrigueze, Sami Khedira, Alvaro Arbeloa ega Marcelo teeneid.

«Aga meil on usku sellesse meeskonda. See on alati vigastustele hästi reageerinud ja usun, et saame ka homme asjadega hästi hakkama,» lisas Ancelotti.

Hispaania karikafinaal peetakse homme Valencias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles