Videointervjuu: Levkoi sõnul jäi Eclexil kogemustest vajaka

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naiste korvpalli Eesti meistriks krooniti Tallinna Ülikooli naiskond, kes oli viiendas otsustavad finaalmängus 69:56 üle Eclex/1182 naiskonnast. Kaotajate juhendaja Jaanus Levkoi sõnul mängisid finaalseeria juures olulist rolli ka Eclexi seganud vigastused, kuid nende taha ta lõplikult pugeda ei tahtnud ja tunnustas vastast.

«Vastasel on rohkem jõudu. Meie jõudu kulus ära ja kukkus ära. Ega midagi teha ei ole – vigastused on omad asjad ja need käivad spordiga kaasas. Ma ei nuta ega ei haletse, et me nüüd kaotasime, sest tüdrukud mängisid hästi ja ka nooremad kohati mängivad juba päris tasemel. Meil jäi puudu kogemustest. Tänase mängu tegid ikka tegijad ära,» rääkis Levkoi pärast kohtumist.»

Levkoi sõnul andis tänana kaotus tulevikuks indu juurde ning järgmisel hooajal püütakse revanš võtta. «Kui sulle ikka natukene ata-ata antakse, siis peab hakkama mõtlema, et äkki on vaja midagi muuta,» arutles kogenud peatreener.

Tallinna Ülikool lõpetas ühtlasi Eclexi neli aastat kestnud valitsemisaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles