Capellol on penaltilööjad juba paigas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Capello ja Steven Gerrard.
Fabio Capello ja Steven Gerrard. Foto: SCANPIX

Jalgpalli MM-finaalturniiril C-alagrupis teise koha saanud Inglismaa läheb kaheksandikfinaalis vastamisi Saksamaaga. Juhuks, kui kohtumise saatus otsustatakse penaltiseerias, on Inglismaa koondise peatreener Fabio Capello juba välja mõelnud, kes on need viis mängijat, kes penalteid lööma lähevad.

Väidetavalt on Capello pärast kaheksandikfinaali vastase teadasaamist treeningutel senisest märksa penaltilöömisele tähelepanu pööranud, vahendab The Guardian.

Capellol on juba ka teada, kes 11 meetri karistuslööke sooritama läheksid – The Guardiani andmetel on nendeks Frank Lampard, Steven Gerrard, Wayne Rooney, James Milner ja Gareth Barry.

Need viis meest on treeningutel koos väravavahi David Jamesiga kõvasti penaltilöömist harjutanud.

Inglismaa ja Saksamaa on siiani MMil vastamisi läinud neljal korral ning seni on kõik mängud lõppenud penaltiseeriaga.

Penaltiseeriad pole Inglismaale siiani väga palju rõõmu valmistanud ning seetõttu soovibki Capello, et mehed rohkem harjutaksid. «Ta tahab, et teeksime trennis samamoodi nagu mängus – valime koha ja meelt muuta ei tohi,» selgitas Gerrard. «See on meeletu pinge. Ma ei saanud selle pingega 2006. aastal hakkama, aga kui nüüd samasse olukorda satun, loodan, et läheb paremini. Ainus, mida saame teha, on selleks hetkeks valmistuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles