Osturalli algas: Madridi Atletico poolkaitsja liitub Londoni Chelseaga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiago (vasakul) üritab takistada Lionel Messit.
Tiago (vasakul) üritab takistada Lionel Messit. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi on jõudnud lepingu osas kokkuleppele Madridi Atletico poolkaitsja Tiagoga. 33-aastase Tiago leping Atleticoga on läbi ja seetõttu on tal võimalik Chelseaga liituda tasuta.

Tiago pallis Chelseas ka hooajal 2004-2005 ning seejärel on ta lisaks Atleticole esindanud veel Lyoni ja Torino Juventust, kirjutab Sportsmail.

Teatavasti soovib Chelsea osta ka Atletico ründeässa Diego Costa ning tema eest tuleb tasuda aga üle 40 miljoni euro. Väidetavalt toodigi Tiago Londonisse osaliselt seetõttu, et ta aitaks Costal uues keskkonnas kohaneda. Tiago koha peaks Madridi klubis üle võtma 19-aastane Saul Niguez, kellele on juba praegu ennustatud suurt tulevikku.

Viimasel ajal on kirjutatud veel, et Chelsea soovib meeskonda tagasi tuua väravavahi Thibaut Courtois’i, kes on viimased hooajad pallinud laenulepingu alusel just Atleticos.

Lisaks soovib Chelsea tugevdada kaitseliini ja teiste seas on uuritud Atletico vasakkaitsja Filipe Luisi, Southamptoni äärekaitsja Luke Shaw ja Sevilla mängumehe Alberto Moreno tuleviku kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles