NBA finaalseeria kogus rekordiliselt kõrge telereitingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles Lakersi tähtmängija Kobe Bryant kahe karikaga - Bryanti vasakus käes on kõige väärtuslikuma mängija karikas, paremas aga NBA meistrikarikas.
Los Angeles Lakersi tähtmängija Kobe Bryant kahe karikaga - Bryanti vasakus käes on kõige väärtuslikuma mängija karikas, paremas aga NBA meistrikarikas. Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi ja Boston Celticsi vaheline korvpalliliiga NBA finaalseeria seitsmes kohtumine tõi tänavu telekate ette kümne aasta suurima auditooriumi, kogudes rekordilised 28,2 miljonit vaatajat.

Viimati kogus NBA mäng rohkem vaatajaid 1998. aastal, kui Michael Jordani juhitud Chicago Bulls alistas Utah Jazzi ning NBA läbi aegade parimaks korvpalluriks peetav Jordan võitis kuuenda ja seni viimase meistritiitli, vahendab basket.ee.

Tänavuse aasta NBA finaalseeria otsustavas seitsmendas kohtumises alistas Los Angeles Lakers 83:79 Boston Celticsi ning krooniti võitudega 4:3 NBA meistriteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles