Kahn: Pique ja Ramos tegid karjääri halvima esituse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos (vasak) ja Iker Casillas püüavad eilse õhtu kiiresti mälust kustutada
Sergio Ramos (vasak) ja Iker Casillas püüavad eilse õhtu kiiresti mälust kustutada Foto: SCANPIX

Viimaste aastakümmete üks legendaarsemaid väravavahte Oliver Kahn sõnas pärast eilset Hispaania ja Hollandi jalgpallimatši, et valitsevate maailmameistrite puurilukk Iker Casillas pole turniiriks 100 % valmis. Lisaks kritiseeris Kahn hispaanlaste kuulsat keskkaitsepaari.

Hispaania sai Brasiilias toimuva MMi avamängus šokeeriva 1:5 kaotuse ning eriti kehva mängu näidati teisel poolajal, kui Hollandi ülekaal oli ilmselge. Kuigi paljud eksperdid kahtlesid Hispaania koondise hetkevormis, siis sellist fopaad ei oodanud keegi. «Ka 2010. aasta MMi avamängus kaotas Hispaania Šveitsile, kuid neid kahte mängu ei saa omavahel võrrelda,» arutles Kahn telekanali ZDF stuudios. «Hispaanlased tulid mängule liiga rahulolevana – nad ei jooksnud ja võidelnud iga palli eest. Lisaks tegid keskkaitsjad Sergio Ramos ja Gerard Pique oma karjääri halvima esituse.»

Ootamatult kehva mängu tegi tiitlikaitsjate väravasuul aga Iker Casillas, kes mitmel korral otsustavalt eksis ning vähemalt ühe värava saab täielikult tema süüks panna. 155 korda koondist esindanud 33-aastane elav legend langes juba ülemöödunud hooajal koduklubis Madridi Realis varumeheks ning eelmisel hooajal teenis mänguaega suuresti ainult Meistrite liigas. «Ta pole turniiriks 100 % valmis. Seda on näha tema kehakeelest,» rääkis suurte kogemustega Kahn, kes oma karjääri jooksul mitmeid kordi Casillasega vastamisi pidi seisma. Siiski lisas sakslane, et kõigis väravates Casillast süüdistada ei saa ning kõik Hispaania mängumehed peavad enne järgmist mängu peeglisse vaatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles