Berg kummutas Ojamaa kohta käivad kuulujutud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (paremal)
Henrik Ojamaa (paremal) Foto: Varssavi Legia, Facebook

Eesti jalgpallikoondise ja Varssavi Legia  mängumees Henrik Ojamaa on klubi peatreeneri Henning Bergi sõnul endiselt vigastatud ning seetõttu ei sõitnud ta ka meeskonnaga Gniewinos toimuvasse laagrisse.

Kui Legia teatas laagrisse sõitvate meeste nimed, siis esimese hooga lõid Legia fännifoorumid kihama ning läbiv teema oli Ojamaa puudumine. Kuna Ojaamad seostati mõne aja eest üleminekuga Israeli klubisse Beitar, siis eeldasid paljud fännid, et eestlase laagrist puudumine võib olla sama saaga jätk.

Nüüd lükkas peatreener Henning Berg siiski need jutud ümber. «Ojamaa on vigastatud ning ravib jalga. Ta ei saanud meiega Gniewinosse kaasa sõita ning lendas selle asemel Eesti koondise arsti juurde taastusravi saama,» kinnitas Berg Legia kodulehel. Ojamaa sai vigastada juuni alguseses toimunus sõpruskohtumises Eesti ja Islandi vahel.

Ojamaad seob Legiaga veel kahe aasta pikkune leping. Järgmise hooaja avamängu peab tiitlikaitsja Poola kõrgliigas 19. juulil, kui vastamisi minnakse Belchatowiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles