Maailma parim naistennisist varjab avalikkuse eest suurt saladust?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams (keskel)
Serena Williams (keskel) Foto: SCANPIX

Tennise naiste maailma esireket Serena Williams on Saksamaa ajalehe Bild andmetel rase. Viimati käis Williams väljakul Wimbledoni paarismänguturniiril, kus ta koos oma õe Venusega mängu pooleli pidi jätma. Kui esialgu liikusid jutud, et Serenat on tabanud salapärane viirus, siis nüüd arvatakse, et naine ootab last.

Williamsi fännid on elevil, kuna kui sellised kuulujutud peaksid tõele vastama, siis võib 32-aastase naiserahva sportlaskarjäär ka läbi saada. Erinevate väljaannete andmetel on lapse isaks Williamsi treener Patrick Mouratoglou.

Williamsil oli tervisega probleeme ka enne paarismängu algust ning juba soojenduse ajal käis arst tema vererõhku mõõtmas. Mängu ajal, kui oli Serena kord servida, suutis ta vaevu palli põrgatada ja eksis korduvalt palli üles viskamisel. Oma servigeimis tegi ta neli topeltviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles