Naiste jalgpalli noortekoondis tuli Balti turniiril teiseks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Eesti naiste U19 jalgpallikoondis osales 3.-6. juulini Riias väldanud Balti turniiril, mis oli ühtlasi ka UEFA Sõprusturniir ja saavutas 4 punktiga teise koha. Esikohale tulnud Läti kogus 7 punkti, Leedu ja Valgevene aga 3 punkti.

Pühapäeval kohtus Eesti Lätiga ja vajas võitu, et pretendeerida ka turniirivõidule. 47. minutil asuski Eesti 1:0 juhtima, kuid kohe tuli ka viik ja nii mäng lõppeski. Teises mängus kaotas Valgevene pisut ootamatult Leedule 2:4.

Reedeses teise vooru mängus oldi vastakuti Leeduga ja Eesti saavutas kindla 4:0 võidu. Skoori avas 21. minutil Jessika Uleksin, teisel poolajal lõi Lisette Tammik kaks väravat ja lõppseisu vormistas Elizaveta Rutkovskaja. Läti jätkas aga täiseduga, võites Valgevenet 1:0.

Neljapäevases avavoorus oli Eesti vastamisi Valgevenega. 38. minuti väravast võitis Valgevene poolaja ja see seis püsis pikalt, kuid 80.+3. minutil lõi vastane lõi teisegi värava ja võitis 2:0. Teises avapäeva mängus oli Läti 2:1 üle Leedust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles