Skandaalne poliitik avaldas sakslaste võidu järel austust Adolf Hitlerile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuntud Malaisia poliitik otsustas sakslaste võidu järel Adolf Hitlerit meenutada.
Tuntud Malaisia poliitik otsustas sakslaste võidu järel Adolf Hitlerit meenutada. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise eile 7:1 võit Brasiilia üle pani kihama terve maailma. Internetiavarustes levis pilapilte ja humoorikaid arvamusi igale maitsele. Samas saavad veebis oma arvamusi laiale maailma jagada ka väga äärmuslike maailmavaadetega inimesed. Üks selliseid on Malaisia parlamendi liige Bung Mokhtar Radin.

Korduvalt oma kummaliste arvamusavalduste tõttu skandaalidesse sattunud Bung Mokhtar kirjutas pärast Saksamaa võitu Twitterisse säutsu: «Hästi tehtud. Bravo. Elagu Hitler.» Kusjuures poliitik ei ole siiani oma postitust eemaldanud ning on isegi mõne oma kritiseerijaga dialoogi astunud.

Varem on Bung Mokhtar saanud kriitikat erinevate seksistlike sõnavõttude eest naissoost poliitikategelaste kohta. Lisaks on ta avaldanud arvamust, et naissoost autojuhid on liikluses sõitmise jaoks lihtsalt liiga aeglased. 2010. aastal mõisteti sama mees kuuks ajaks vangi, kuna jäi süüdi mitmenaisepidamises, mis Malasias aga keelatud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles