Raja: suundume MM-ile enesekindlalt

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Allar Raja ja Kaspar Taimsoo.
Vasakult: Allar Raja ja Kaspar Taimsoo. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna sõideti Šveitsis Luzernis sõudmise MK kolmanda etapi finaalid, kus kõrge teise koha võttis tugeva sõiduga Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo.

«Oleme terve MK vältel maksimaalselt sõitnud ja kogu meeskond tegi head tööd,» kommenteeris Raja. «Paatkonna vana järjestus õigustas end ning meie suure kogemustepagasiga eessõudja oskab väga hästi tunnetada ja reageerida, kui sõit hakkab ära lagunema. Kaur ja Sten tegid väga kõva sõitu. Sõidu jooksul tekkis võidujanu,» lisas ta.

«Kõik päevad on olnud rasked sõidud, kuid võib öelda, et tänane oli kõige mõnusam,» kirjeldas Raja tänast sõitu. «Eelsõidu ja poolfinaali võit olid magusad, aga minule väga rasked. Mul on hea meel, et keha oli väga hästi taastunud ja kergelt keerulistes oludes ning vastutuules sõitsime välja kõrge teise koha. Meeskond tegi tõesti väga head tööd,» lisas sõudja.

Allar Raja sõnul jäi kogu meeskond tulemusega väga rahule ning eelolevale MM-ile lähevad mehed enesekindlalt ja keskenduvad maksimaalsele sooritusele.

Eesti paatkond tegi väga hea sõidu jäädes vaid viimase 500m peal maha tugeva finiši teinud Suurbritannia paatkonnast. Eesti paatkonna finišiaeg oli 5.52,37, esikohale tulnud Suurbritannia ületas finišijoone ajaga 5.50,99, pronksile tuli USA ajaga 5.54,73.

Sõudmise MM toimub 24.–31. augustil Amsterdamis, mis on ühtlasi ka Eesti paarisaerulise neljapaadi hooaja viimane suurvõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles