Postimees Hispaanias: Sten-Timmu Sokk Argentina staaridest: luust ja lihast inimesed

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Timmu Sokk Argentina mängujuhi Facundo Campazzo vastu.
Sten-Timmu Sokk Argentina mängujuhi Facundo Campazzo vastu. Foto: Nuevoalcarria

Korvpallikoondise mängujuhi Sten-Timmu Soku sõnul oleks olnud Argentinaga võimalik võrdselt mängida, ent selleks tulnuks rumalaid vigu vältida. Eesti kaotas Hispaanias Guadalajaras peetaval turniiril MMiks valmistuvale Argentinale 72:89.

«Hullu polnud midagi, mängu oli küll. Kokkuvõttes taandus kõik sellele, et tegime kohtumise jooksul kolm-neli valet viset ja andsime initsiatiivi ära ning tuli vahe sisse,» rääkis Sokk. «Kui sellise klassiga meeskond saab kümnepunktilise edu sisse, on sealt raske tagasi tulla.»

Eesti võitis küll avaveerandi 18:14, ent jäi poolajaks 12 punktiga kaotusseisu, kust välja ei suudetud enam tulla.

«Et sellise tiimiga võrdselt mängida, peab tasa ja targu oma asja tegema, et lõpus mitte väga palju taha jääda, see meile kätte maksis,» arutles mängujuht.

«Oleme Argentina staare igal pool NBAs ja Euroliigas mängimas ju näinud, aga kõik on luust ja lihast inimesed ja meil polnud midagi karta ega kaotada. See oli meil kolmas mäng alles selle seltskonnaga, pole halb tulemus, aga oleks tahtnud paremini.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles