Tänak: meeskonnal on nüüd palju infot, kuidas ja millega edasi minna

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Timo Anis

Nädalavahetusel jätkusid autoralli Euroopa meistrivõistlused Tšehhis Barum ralliga. Tegu oli asfaldiralliga, kus olid stardis ka Ott Tänak ja Raigo Mõlder, kes lõpetasid seitsmenda kohaga. Ralli võitnud Vaclav Pechile kaotasid eestlased 2 minuti ja 41 sekundiga.

Ford Fiesta R5 autoga sõitnud Tänak ja Mõlder testisid sellel rallil erinevaid DMACK'i asfaldirehve, et leida parim variant millega edasi töötada. Selles osas ralli õnnestus, kui saadi väärt informatsioon erinevate rehvisegude kohta. Pisut varjutasid meeste rallit tehnikaprobleemid, mis ei lubanud igal katsel sõita nii nagu oleks soovinud.

«Meie jaoks selles mõttes hea ralli, et saime väga palju testida erinevaid rehvisegusid ja meeskonnal on nüüd palju infot, kuidas ja millega edasi minna. Usun, et oleme asfaldirehvi arendustöös õiges suunas liikumas. Mootoriprobleemid, millele kohe lahendust ei saanud, väheke varjutasid seda rallit,» rääkis Tänak peale rallit.

Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi järgmine start on 11.-14. septembril sõidetav Austraalia MM-ralli, kus nad on taas stardis Drive DMACK meeskonna Ford Fiesta R5 autoga WRC 2 arvestuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles