Margus Hundi koduklubi tegi järjekordse ilusa žesti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cincinnati Bengalsi meeskond.
Cincinnati Bengalsi meeskond. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli liigas NFLis mängiva Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals sai hakkama suure heateoga, kui otsustati raha teenida meeskonna treeningul osalenud Devon Stilli haigele tütrele.

Still osales sel suvel Bengalsi treeningutel, ent kui ta nelja-aastasel tütrel diagnoositi hiljuti neerupealiste kasvaja, ei suutnud mees enam piisavalt Ameerika jalgpallile keskenduda ning nii jäeti ta meeskonna selle hooaja koosseisust välja. Lisaks sellele, et Bengals otsustas Stilli siiski jätta treeningtiimi nimekirja ja tagada talle selle abil tervisekindlustus, mis aitab tütre ravikulusid katta, otsustati astuda samm veelgi kaugemale ning koguda raha särgimüügiga.

Käesoleva nädala alguses teatas Bengals, et nad annetavad Stilli nimega särkide müügilt saadava tulu Cincinnati lastehaiglale ning lastehaiguste uurimise ravile. Stilli nimega särke müüakse 100 dollari eest ning Bengalsi turundusdirektori Jeff Berdingu sõnul on neid särke müüdud rohkem kui ühegi teise mängija omasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles