Rannajalgpallikoondis kaotas Türgile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Ants Liigus

Eesti rannajalgpallikoondis sai eile alagrupiturniiri viimases voorus 6:5 võidu tugeva Poola üle, kuid vandus täna 3:5 alla Türgile.

Väravateta avakolmandiku järel läks eilne mäng kiiresti huvitavaks: Eesti asus mitmel korral juhtima, kuid Poolal oli kõigele vastus ja viimasel mänguminutil haarati omakorda eduseis. Vaid sekundid hiljem seati aga taas tabloole viik ja viimane sõna jäi sinisärkidele, vahendas Soccernet.ee.

Päästjaks osutus Aleksandr Saharov, kelle käärlöök 13 sekundit enne lõppu 6:5 võidu tõi. Suurepärase individuaalse sooritusega sai hakkama ka Kristian Marmor, kelle arvele jäi neli väravat, kübaratrikiga vastas Poola legend Boguslaw Saganowski.

Eesti alagrupi võitja ja MM-pileti saaja otsustanud kohtumises seljatas Itaalia 4:2 Valgevene ja võttis kodurannast alagrupi esikoha. Eesti lõpetas grupi kolmandana ja asus püüdma kohti 9-12.

Mängudega jätkati juba täna, kuid Türgile tuli kahjuks 3:5 alla vanduda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles