Rähn jõudis Baltikaga kokkuleppele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn (vasakul) ning David Silva.
Taavi Rähn (vasakul) ning David Silva. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kaitsemängija Taavi Rähn on jõudnud lepingutingimustes kokkuleppele Venemaa esiliigas palliva Kaliningradi Baltika meeskonnaga.

«Treeninglaager sai läbi ning nüüd ajavad nad veel pabereid korda. Uusi mängijaid saab registreerida alates 1. augustist,» sõnas Rähn. «Praegu seisab kõik tööloa taga. Pärast 2. augustil toimuvat liigamängu saab loodetavasti sellega asi korda.»

Kui Rähn saab Venemaal mängimiseks vajaliku tööloa, siis allkirjastatakse ka kontraht.

«Täna jõudsin tagasi Eestisse ning praegu juba tean, millal tagasi lähen. Esialgu on olnud juttu, et sõlmitakse 1,5-aastane leping. Seni siiski veel allkirju paberil ei ole,» lisas Rähn. «Tase on päris korralik. Küllap suutsin ennast positiivsest küljest näidata, et mind sooviti. Kaitsemängijaid võeti muidu meeskonda veel.»

Baltika hoiab Venemaa esiliigas 14. kohta. Venemaa esiliigas pallib ka Andrei Stepanov, kelle koduklubi FK Himki asub üheksandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles