FIFA ametnikud sattusid kallite kingituste tõttu uurimise alla

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sunil Gulati (vasakul) oli üks FIFA ametnikke, kes kalli käekella sai ning selle Brasiilia jalgpalliliidule tagasi saatis.
Sunil Gulati (vasakul) oli üks FIFA ametnikke, kes kalli käekella sai ning selle Brasiilia jalgpalliliidule tagasi saatis. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline jalgpalliliit (FIFA) tunnistas, et mitmed nende täitevkomitee liikmed said suvel toimunud MMi ajal Brasiilia jalgpalliliidult kallid kingid, mille vastuvõtmine on aga FIFA reeglite järgi keelatud.

Foxsports vahendas täna FIFA infot, mille järgi kingiti nende kõrgetele ametnikele Brasiilia jalgpalliliidu poolt ligikaudu 25 000 dollarit maksvad käekellad. FIFA eetikareeglite järgi tohivad aga rahvusvahelise jalgpalliliidu ametnikud vastu võtta ainult sümboolse väärtusega kinke ning seeega on FIFA eetikakomisjon asunud juhtunut uurima.

Foxsportsi info kohaselt on kolm kingituse saanud FIFA ametnikku oma kallid käekellad Brasiilia jalgpalliliidule tagasi saatnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles