Sampo pank premeerib Eesti sõudjaid

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaanson (esiplaanil) ja Tõnu Endrekson
Jüri Jaanson (esiplaanil) ja Tõnu Endrekson Foto: AFP / Scanpix

Eesti sõudeliidu peasponsor Sampo pank premeerib Pekingi olümpiamängudel paarisaeru kahepaadis hõbemedali võitnud meeskonda koosseisus Jüri Jaanson - Tõnu Endrekson ja paatkonna treenerit Tatjana Jaansoni kokku 400 000 krooniga.


Jaanson ja Endrekson saavad kumbki preemiaks 150 000 krooni ja Tatjana Jaanson 100 000 krooni.

«Meil on ääretult hea meel selle üle, et meie paatkond võitis Pekingis hõbemedali. See näitab väga selgelt, et Eesti sõudjad kuuluvad maailma tippu,» sõnas Sampo panga tegevjuht Aivar Rehe. «Nii nagu finantsmaailmas, nii on ka spordis - seatakse eesmärgid ja tegutsetakse nende täitmise nimel. Alati on meeldiv toetada neid, kes pühendunult eesmärgi täitmise suunas liiguvad.»

2006. aasta 19. juunil allkirjastas Sampo panga tegevjuht Aivar Rehe Kadriorus Luige tiigil Eesti Sõudeliidu ja Sampo panga vahelise sponsorlepingu. Sampo Pank on toetanud sõudemeeskondi nii Eestis toimuvatel kui ka rahvusvahelistel võistlustel, kuid ennekõike on olnud eesmärgiks toetada Eesti sõudjate ettevalmistumisi Pekingi olümpiaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles