Ronaldo agent selgitas maailma parima jalgpalluri tulevikuplaane

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Möödunud aasta parimaks jalgpalluriks valitud Cristiano Ronaldo ümber on viimasel ajal olnud rohkelt kuulujutte, mis puudutavad kuulsa Portugali ründeässa võimalikku klubivahetus. Ronaldo agent Jorge Mendes teatas aga hiljutises intervjuus, et hetkel Madridi Realis mängiv superstaar ei plaani sealt ära minna.

Ronaldot on viimasel ajal üha rohkem seostatud Inglismaa meeskonna Manchester Unitediga, kus Portugali koondislane mängis kuni 2009. aastani, mil ta rekordsumma eest Reali osteti. Hiljaaegu levisid ka kuulujutud, et Mendes on samuti Ronaldo klubivahetuse poolt ning on seda isegi ettevalmistama asunud.

Nüüd on aga Ronaldo agent teatanud, et Reali ründeäss ei plaani siiski klubi vahetada. «Cristiano hoolib endiselt Unitedist, sest ta veetis seal kuus aastat. Nüüd mõtleb ta aga ainult Madridi Realist ja ta kavatseb sinna jääda, ta on väga rahul,» rääkis Mendes ühele Hispaania telekanalile. «Inimesed teavad, et on võimatu veenda Ronaldot Realist lahkuma,» lisas Mendes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles