Video: kas Hamilton ei surunud meelega Putini kätt?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton sai Sotši etapi esikohakarika Venemaa presidendilt Vladimir Putinilt.
Lewis Hamilton sai Sotši etapi esikohakarika Venemaa presidendilt Vladimir Putinilt. Foto: SCANPIX

Pärast Sotši vormel-1 etappi on internetis hakanud levima video, millelt võib tunduda, et Venemaal võidutsenud Lewis Hamilton ei andnud sõidu järel esikolmiku ruumi ilmunud presidendile Vladimir Putinile meelega kätt.

Hamilton sisenes ruumi ning surus kätt küll vormel-1 sarja juhil Bernie Ecclestone'il, mitte aga õnnitluseks valmis olnud Putinil. Küll võtsid Venemaa presidendi ulatatud käe vastu teise koha mees Nico Rosberg ja kolmandana lõpetanud Valtteri Bottas.

Vandenõuteoreetikute meelest võib Hamiltoni liigutustes näha tahtlikku soovimatust, teiste arvates aga võttis britt kiivrit peast ning ei pannud Venemaa kõige olulisemat meest tol hetkel lihtsalt tähele. Tasub märkida, et hiljem poodiumil Putinilt esikohakarikat saades Hamilton presidendi käepigistusest siiski ei taganenud. Avalda arvamust - kumb variant tundub tõenäolisem?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles