Dortmundi Borussia tähtmängija on lõpuks tagasi treeningutel

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilkay Gündogan.
Ilkay Gündogan. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi tähtmängija Ilkay Gündogan pole ametlikus mängus osalenud rohkem kui aasta aega, aga nüüd on ta taas tagasi korralikult treenimas.

Meistrite liiga ametlik Twitteri konto postitas eile Gündogani tsitaadi, kus mees ütles, et alates praegusest on ta taas mängukõlbulik, vahendas Soccernet.ee.

Gündogan oli paar aastat tagasi üks jalgpallimaailma suurimaid tulevikulootusi ja näitas end Dortmundi eest fantastilisest küljest, aga viimaseks kohtumiseks on tal jäänud eelmise Bundesliga hooaja esimene mäng Ragnar Klavani koduklubi Augsburgi vastu. Tema seljavigastus osutus nii müstiliseks, et mitmed asja uurinud arstid ei suutnud õiget diagnoosi panna ja nii venis praeguseks 23-aastase keskväljamehe paus 14-kuuliseks. 

Dortmundi järgmine mäng on laupäeval FC Kölni vastu; kui siis Gündogani veel näha ei saa, on järgmine võimalus nädala pärast Meistrite liigas Galatasaray vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles