Žalgiris võitis Euroliigas napilt Türgi klubi, Siim-Sander Vene platsile ei pääsenud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgirise tsenter Robertas Javtokas.
Kaunase Žalgirise tsenter Robertas Javtokas. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris pidas täna õhtul põneva kohtumise Euroliigas, kus saadi 65:62 võit Anadolu Efesi meeskonna üle.

Žalgiris võitis avaveerandi 16:12, poolajaks oldi võõrsil juhtimas 34:26. Ka kolmanda veerandaja järel oli vahe endiselt kaheksa punkti, kui tablool säras seis 50:42, ent viimasel veerandajal suutsid võõrustajad vahe väiksemaks mängida ja nii kujunes mängu lõpp tasavägiseks, kuid lõpuks sai Žalgiris siiski kolmepunktilise võidu.

Kaunase meeskonna parimana viskas Edgaras Ulanovas 19 punkti, Siim-Sander Vene kuulus küll nimekirja, kuid platsile ei pääsenud. Anadolu Efesi suurimaks korvikütiks oli Nenad Krstic, kelle arvele jäi 22 silma.

Praeguseks juba lõppenud kohtumises alistas Kaasani Unics kodus 85:62 Sassari Dünamo, täna peetakse veel neli kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles