Rein Taaramäe kogub internetis lastele annetusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taarmäe.
Rein Taarmäe. Foto: Toomas Tatar

Eesti profirattur Rein Taaramäe on avaldanud internetis kampaania, millega kogub heategevuslikul eesmärgil annetusi, et lastele rattaid osta.

Taaramäe annab kampaania lehel põgusa ülevaate endast ning selgitab, et kogub raha lastele rataste ostmiseks. Uuest hooajast Astana meeskonna ridades sõitma hakkava Taaramäe hinnangul oleks nelja ratta ostmiseks vaja koguda ligikaudu 2000 eurot ning selline summa loodetakse koguda kuu ajaga.

Kampaania käigus on võimalik rataste soetamiseks annetada mitmel moel: saab teha tavapärase annetuse, osta Taaramäe eksklusiivseid rõivaid, tellida tänukaardi, esitada küsimusi, soetada Taaramäe treeningplaani või koguni osta 500 eurone vajaminev ratas, mille raamile kirjutatakse ostja nimi.

Kampaania algas eile ning lõppeb 7. detsembril. Kampaania lehekülje ja tingimustega saab tutvuda https://www.indiegogo.com/projects/cyclist-rein-taaramae-s-charity-program .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles