Vettel kommenteeris Mercedese sõitjate pingelist tiitliheitlust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul), Lewis Hamilton (keskel) ja Sebastian Vettel.
Nico Rosberg (vasakul), Lewis Hamilton (keskel) ja Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas selgub sel nädalavahetusel tänavuse hooaja võitja ning neljal viimasel aastal sarja valitsenud Sebastian Vettel teatas, et 2014. aasta tiitlit püüdvad Mercedese sõitjad on mõlemad võitu väärt.

Enne viimast etappi Abu Dhabis, kus jagatakse esmakordselt topeltpunkte, on F1 sarja juhtimas Lewis Hamilton, kellel on koos 334 punkti. Teine Mercedese sõitja Nico Rosberg on 317 punktiga teisel kohal ja nii on tänavuse hooaja meistritiitli võitja alles lahtine.

Hetkel üldarvestuses neljandal kohal olev valitsev maailmameister Sebastian Vettel avaldas tunnustust mõlemale Mercedese mehele. «Mõlemad väärivad võitu. Lewis võitis sel aastal rohkem sõite kui Nico, aga Nico on sõitnud väga järjepidevalt ja targalt. Nad on erinevad sõitjad, aga mõlemad on tänavu teinud head tööd,» rääkis Vettel konkurentidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles