Rakvere Tarvas pääses karikavõistluste poolfinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva peatreener Andres Sõber
Tarva peatreener Andres Sõber Foto: Marianne Loorents

Jõhvi spordihallis kohtusid Karikavõistluste veerandfinaalmängus Rakvere Tarvas ja Rapla. Kindla võiduga ja kohaga karika final-fouris lahkus Jõhvist Rakvere, kes võitis mängu 76:59.

Kohtumise esimene veerandaeg möödus väga tasavägiselt. Kumbki meeskondadest ei suutnud oma mängutempot peale suruda ning skoori kasvatati kordamööda ja tablool oli tihedalt viik. Veerandi viimasel minutil sai aga kerge edu Brandis Raley-Rossi korvidest Tarvas, kes juhtis esimese kümne minuti järel 18:15. Teisel veerandajal jätkus mäng Rakvere vedamisel. Rapla püsis neil kindlalt kannul, minnes ka korra juhtima. Sellele vastasid Andres Sõbra hoolealused poolaja lõpuminutitel 12:2 vahespurdiga, juhtides puhkepausile minnes 40:31.

Teisel poolajal püsis Tarva kümnepunktiline eduseis. Kuigi Rapla mängijad proovisid oma kaotusseisu vähendada, jõuti hetkeks vaid üheksa punkti kaugusele, mille järel kasvatas Rakvere taas oma edu, juhtides enne otsustavat kümmet minutit 60:46. Viimasel veerandajal Aivar Kuusmaa hoolealused enam Tarvale ohtlikuks ei saanud. Rakvere domineeris mängu, võites selle 76:59.

Üleplatsimees oli 29 punkti visanud Brandis Raley-Ross. Teda toetasid Sten-Timmu Sokk 15 ning Mario Paiste 13 punktiga. Rapla poolelt tõid Rait Keerles 20, Janar Soo 12 ning Andre Pärn 11 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles