Skandaali põhjustanud Alonso vabandas Ronaldo ees

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Xabi Alonso.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Xabi Alonso. Foto: SCANPIX

Hispaania ajaleht Marca väitis, et endiseid meeskonnakaaslaseid kritiseerinud Müncheni Bayerni jalgpallur Xabi Alonso esitas Cristiano Ronaldole vabanduse.

Käesoleval hooajal Bayerniga liitunud Alonsolt küsiti, kes peaks valitama lõppeva hooaja parimaks jalgpalluriks, ning Saksa väljaande Bild väitel vastas hispaanlane, et Ballon D'Ori peaks saama Müncheni meeskonna väravavaht Manuel Neuer. Marca väitel pahandas selline arvamusavaldus rohkelt Alonso endise koduklubi Madridi Reali fänne - ning ka mängijaid -, sest Reali fännide arvates peaks parima mängija tiitli saama Cristiano Ronaldo ning parimaks väravavahiks tuleks pidada Iker Casillast.

Nüüd on Marca info järgi Alonso esitanud Ronaldole isikliku vabanduse, sest tema vastus Bildile olevat olnud, et parima mängija auhinna peaks saama «kas mõni sakslane või Ronaldo». Hispaania väljaande väitel oli Ronaldo vabanduse rahulikult vastu võtnud ja kinnitanud, et viha ta endise meeskonnakaaslase vastu ei pea. Samas ei ole Alonso tagasi võtnud oma arvamust Casillase kohta ning Reali kaptenil pole Alonsolt vabanduskõnet ilmselt oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles