Kanepi eestkäsi on endiselt võimas

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Reuters/ScanPix

Kaia Kanepi näikse olevat pärast kolme kuu pikkust vigastuspausi tagasi sama tugevana, kui ta oli. Igatahes tema tappev eestkäelöök, tänu millele alistas ta Brisbane'i turniiri avaringis maailma 13. reketi sakslanna Andrea Petkovici, pole nõrgemaks jäänud.

Loos võinuks Kanepit soosida ja vastu saata pisut lahjema vastase, sest lahing Petkoviciga oli tige, kestis ligi kaks ja pool tundi ja lõppes 6:4, 5:7, 6:4. Teisalt annab tugevama võitmine kahtlemata tugevama tunde ning, nagu Kanepi Austraalia meediale tunnistas, oli ta üks eesmärke pikalt mängus püsida.

«Olen väga-väga rõõmus. Mul polnud erilisi ootusi ega lootusi,» sõnas Kanepi. «Tahtsin lihtsalt aastat hea mänguga alustada ja jalad käima saada. Arvasin, et mida kauem väljakul püsin, seda parem mulle.»

Paraku on pikal mängul ka miinuseid. Kanepi tunnistas, et selg väsis ära: «Eelmise hooaja lõpus oli mul just seljaga probleeme ja ma ei saanud pikalt tennist mängida. Õnneks pole seljahäda tõsine.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles