Ojamaa: Sarpsborgis saan mängida ründajana

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: Toomas Huik

Pooleks hooajaks Norra kõrgliigaklubi Sarpsborg 08ga liitunud Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa tegi koos uue meeskonnaga esimese treeningu ning andis klubi kodulehele ka lühikese intervjuu.

«Trenn oli rahulik, mulle sobis see meeskonnakaaslastega harjumiseks kenasti. Esmamulje on hea,» sõnas Varssavi Legiast laenul olev Ojamaa, kelle sõnul oli Sarpsborgiga liitumise üheks põhjuseks lubadus, et ta saab mängida oma lemmikpositsioonil. «Tegemist oli mitme asjaolu kombinatsiooniga. Klubil on nägemus, kuidas asjad võiksid käia, ning ma rääkisin kõigi klubi võtmeisikute ja peatreeneriga sellest, milline uus hooaeg võiks tema meelest välja näha. Leppisime kokku, et olen mängija, kes sobib sellesse mängustiili ja saab meeskonda oma oskustega aidata, kuid ka meeskond saab minu parimad küljed välja tuua,» selgitas Ojamaa.

Koduleht iseloomustab eestlast kui väga sirgjoonelist mängijat. «Mulle meeldib vastaseid ette võtta ja peale lüüa, kuid suudan ka loova tegutsemisega kaaslastele väravavõimalusi tekitada. Usun, et näitan Sarpsborgis head mängu,» sõnas Ojamaa.

Peatreeneri Geir Bakke sõnul on eestlane valmis osalema laupäeval peetavas kontrollmängus Mjöndaleni vastu. «Kui treener mind platsile paneb, olen valmis mängima. Kindlasti on hea mängutasemest aimu saada ja meeskonnakaaslastega kokkumängu harjutada,» lisas Ojamaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles