Usain Bolt teeb hooaja avastardi enda kohta ebatavalisel distantsil

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Jamaikalane Usain Bolt alustab uut hooaega kodumaal Kingstonis, kusjuures avadistantsiks on Bolt valinud mitte sprindi, vaid hoopis 400 meetri jooksu.

Valentinipäeval toimuva võistluse korraldaja on Bolti treener Glen Mills ning Bolt alustab sellega valmistumist hooajaks, mille haripunkt on 22.-30. augustil Pekingis toimuv MM. Mullu võistles Bolt vaid neli korda, pannes hooajale punkti Briti Rahvaste Ühenduse mängudel, kus ta viis Jamaica meeskonna 4x100 meetri teatejooksus võidule.

Siiski jõudis Bolt püstitada ka ühe maailmarekordi, kui läbis sisetingimustes harva joostava 100 meetri distantsi 9,98 sekundiga. 28-aastane jamaicalane, kelle käes on nii 100 kui ka 200 meetri maailmarekord, lubas tänavu pühenduda rohkem 400 meetri jooksule ning parandada isiklikku rekordit, mis on 2007. aastast pärinev 45,28 sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles