Raskused alistanud tennisenaiskond tõusis kõrgemasse seltskonda

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter

TENNIS. Tennise Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni teise liiga turniiri play-off’is alistas Eesti koondis kodupubliku ees Sloveenia naiskonna ja kindlustas järgmiseks aastaks koha esiliigas. Üksikmängus said võidupunkti kirja nii Anett Kontaveit (WTA 172.) kui Kaia Kanepi (WTA 48.) ja et sellega oli edasipääseja selge, otsustati paarismängust loobuda.

Avamängus jäi Kontaveit küll raskesse seisu, kuid tuli sellest välja ja alistas Andreja Klepaci (WTA 808.) 5:7, 6:3, 6:3. «Mängisin paar kehva punkti, vastane tegutses aga hästi. Esimese seti lõpp ja teise algus polnud kõige paremad, kuid 0:3 kaotusseisu jäädes suutsin uuesti keskenduda ja leidsin oma mängu,» rääkis Kontaveit. Kusjuures teise seti viimasest 18 punktist võitis Kontaveit 17!

Teises üksikmängus tulid väljakule Kaia Kanepi ja Tadeja Majeric (WTA 234.), kes asendas Sloveenia vigastatud esireketit, maailma edetabelis 76. kohal paiknevat Polona Herzogit. Eestlanna võitis avaseti kindlalt 6:3 ning teises setis jättis vastane Kanepi 3:0 eduseisul seljavalu tõttu mängu pooleli. «Ootasin raskemat mängu, valmistusin ju kohtuma Herzogiga,» ütles eestlanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles