Erika Kirpu sai Buenos Airese MK-etapil otsustava torke järel teise koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu.
Erika Kirpu. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Buenos Aireses peetaval naiste epeevehklemise MK-etapil pidi Erika Kirpu leppima teise kohaga, kaotades finaalis otsustaval torkel 14:15 tuneeslannale Sarra Besbesile.

Veerandfinaalis kohtusid Kirpu ja koondisekaaslane Irina Embrich omavahel, torgetega 15:14 jäi tasavägies matšis peale Kirpu. Poolfinaalis alistas ta seejärel 6:5 ka lõunakorealanna Lam A Shini.

32 parema seas oli maailma edetabeli neljas number Kirpu eelnevalt olnud torgetega 15:11 parem kogenud sakslannast Imke Duplitzerist ning järgmises ringis 15:7 ka hiinlannast Xu Angqist. Põhiturniiri avaringis alistas turniiril kolmandana asetatud Kirpu koondisekaaslase Kristina Kuuse napilt 3:2.

Eilsel alagrupiturniiril vaid võite tunnistanud Embrich alistas täna esmalt tulemusega 12:11 lõunakorealanna Eunsook Choi, järgmises ringis 15:10 šveitslanna Tiffany Geroudet’ ja 16 parema seas kindlalt 15:6 ka prantslanna Marie Florence Candassamy.

Eestlannadest jõudis 64 parema hulka veel Julia Beljajeva, kes teel 32 parema hulka pidi tunnistama lõunakorealanna Injeong Choi nappi 12:11 paremust. Veronika Zuikova piirdus kvalifikatsiooniturniiriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles