Allkirjad paberil: läbi aegade kõige kallim poksimatš saab 2. mail teoks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquaio (vasakul) ja Floyd Mayweather jr.
Manny Pacquaio (vasakul) ja Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Juba aastaid on oodatud poksistaaride Floyd Mayweather jr ja Manny Pacquiao suurmatši. Nüüdseks on kokkulepe saavutatud ja mehed astuvad Las Vegases 2. mailringi.

Tegemist on läbi aegade kõige kallima poksimatšiga ning auhinnafondiks on eeldatavasti 250 miljonit USA dollarit. Mayweatheri taskusse peaks sellest summast pudenema 150 miljonit dollarit ja Pacquiao saagiks peaks langema 100 miljonit USA dollarit, kirjutab USA Today.

Mayweather postitas sotsiaalmeediasse ka allkirjastatud lepingust pildi ning väljendas selle allkirjastamise üle rahulolu. Väidetavalt on lepingusse sisse pandud ka kordusmatši võimalus, mis võiks aset leida sügisel.

«Maailm on seda oodanud ja nüüd on see hetk käes. Mayweather ja Pacquiao matš toimub 2. mail, tehing on tehtud. Lubasin fännidele, et teeme asja ära ja nüüd on see tehtud. Teeme 2. mail ajalugu. See on mõlema poksija poolt allkirjastatud leping,» teatas Mayweather sotsiaalmeedias.

Matši saab vaadata nii Showtime’i kui ka HBO tasulise telekanali pealt. Esimesel on leping Mayweatheriga ning teisel Pacquiaoga.

«Olen väga õnnelik, et Floyd Mayweather ja minasaame anda fännidele selle matši, mida nad on nii pikalt juba oodanud,» teatas Pacquiao Twitteris.

Vaata allkirjastatud lepingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles