Taas 29. koha saanud Rehemaa: ma ei tulnud nende kohtade järgi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa.
Aivar Rehemaa. Foto: Tairo Lutter

Falunis jätkuval suusaalade MMil oli täna kavas meeste 15 km eraldistardi vabatehnikadistants ning ainsa eestlasena oli stardis Aivar Rehemaa, kes sai 29. koha, kaotust võitjaks tulnud rootslasele Johan Olssonile kogunes +2.18,0. Rehemaa tunnistas, et tänane tulemus pole päris see, mille järgi ta Falunisse läks, kuid samas vaatas lootusrikkalt tulevikku.

«MMi-eelne ettevalmistuslaager läks mul väga hästi ja seega ei saa rahul olla, sest need kohad (Rehemaa sai lisaks tänasele 29. kohale sama koha ka laupäevases suusavahetusega sõidus- toim.) pole need, mille järgi ma tulin,» rääkis Rehemaa.

«Aga paljuski sõltub kõik 50 km klassikasõidust. Kui tulen seal 15 hulka, siis võib rahule jääda MMiga, aga kui parimateks jäävadki need kaks 29. kohta, siis ei saa öelda, et tegemist oleks täiskatastroofi või krahhiga, aga kogenud sportlasena see mulle ka midagi juurde ei anna,» lisas Rehemaa.

Meeste 50 km klassikasõit on kavas pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles