Karm mäng: penaltil eksinud tippjalgpallur sattus seetõttu püssitoru ette

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zarko Udovicic (paremalt teine).
Zarko Udovicic (paremalt teine). Foto: Youtube

Serbia jalgpalli kõrgliigas leidis aset karm vahejuhtum, kui penaltil eksinud Novi Pazari meeskonna mängumees sattus seetõttu fännide viha alla ning lõpuks sihiti jalgpallurit juba relvast.

Novi Pazari meeskonna mängumees Zarko Udovicic eksis laupäevases liigamängus FK Rad’i vastu matši 85. minutil penaltil ning meeskonna äärmuslikud fännid tungisid esmaspäeval meeskonna treeningkeskuse riietusruumi ja sihtisid Udovicicit relvaga. Praeguseks on Udovicic klubist lahkunud, kirjutab Eurosport.

Mängijate ühenduse FIFPro teatel pole Serbia Jalgpalli Liidult järgnenud sellele vahejuhtumile mingisugust reageeringut.

«Kas ootame päeva, millal mõni huligaan tapabki ühe jalgpalluri? Mulle teeb kõige rohkem muret see, et alaliit ei ole asjale reageerinud. Nemad on jätkuvalt vaid,» teatas Serbia profijalgpallureid esindava ühenduse president Mirko Poledica.

Rad võitis antud kohtumise koduväljakul Novi Pazari vastu 1:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles