Siim-Sander Vene tegi Euroliigas karjääri parima mängu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene Kaunase Žalgirise särgis.
Siim-Sander Vene Kaunase Žalgirise särgis. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris eile 72:80 kaotuse Berliini Albalt. Vene enda jaoks oli aga tegemist karjääri kõige edukama kohtumisega Euroliigas.

Vene teenis eile mänguaega veidi üle 28 minuti ning viskas selle ajaga 12 punkti. Sel hooajal oli tal mänguminutite osas seni parim näitaja ligi 13 minutit ja punktide poolest viis silma mängu kohta.

Vene jaoks on tegemist karjääris kolmanda hooajaga, kus ta mängib Žalgirisega Euroliigas. Hooajal 2009/10 sai ta väljakule kuues kohtumises ja nende matšidega viskas ta kokku 12 punkti. Eelmisel hooajal sai ta väljakule viies matšis ja kokku jäi tema arvele 15 silma. Sel hooajal on mänge olnud eestlase jaoks üheksa ja punkte kokku 27.

Euroliiga kodulehe teatel sai Vene eile kirja neli Euroliiga isklikku statistilist rekordit. Esiteks olid rekordid nii 12 visatud punkti (eelmiseks tippmargiks oli 9 silma, mille Vene sai kirja eelmisel hooajal Strasbourgi vastu) kui ka veidike üle 28 minuti teenitud mänguaega.

Lisaks tähistas rekordit ka tema eilne kasulikkuse tegur 11 ning kolm tehtud vaheltlõiget. Vaata Vene Euroliiga rekordeid.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles