Pärnakate kapten poolfinaali eel: kättemaksu aeg on käes

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik (rünnakul)
Andrus Raadik (rünnakul) Foto: Ants Liigus

Täna algavad võrkpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaalid, kus ühes paaris kohtuvad TTÜ ja Tartu Bigbank, teises Tallinna Selver ja Pärnu. Samad vastasseisud olid mõni nädal tagasi peetud Schenkeri liiga poolfinaalides. Ent finaalipääsuks tuleb nüüd vastane alistada ühe asemel kolmes mängus. Täna kell 18 teevad Audentese spordihoones seeria avalöögi Selver ja Pärnu.

«Kättemaksu aeg on käes, tahame Schenker liiga poolfinaali kaotuse eest revanši. Meeskonna mänguvorm on hea, oleme liikunud tõusvas joones,» rääkis Pärnu meeskonna kapten Andrus Raadik volley.ee-le.

Pärast Schenker liiga finaalturniiri alistas Pärnu meeskond veerandfinaalis mängudega 3:0 Järvamaa Võrkpalliklubi, Selveri meeskond tagas põhiturniiri teise kohaga endale otsepääsme poolfinaalidesse. «Ühe nädala jooksul värskendasime vaimu ja tegelesime suhteliselt vähe tavapäraste võrkpallitreeningutega, eelmine nädal oli aga juba mõnusalt töine,» andis Selver Tallinna meeskonna peatreener Rainer Vassiljev ülevaate. Lisaks pidas pealinnaklubi võiduka kontrollmängu TTÜga.

«Ees ootab pikk seeria, võtame ühe mängu korraga ja hakkame otsast pihta. Hästi oluline on, millised näevad meeskonnad välja terve seeria ulatuses: kes kui palju vastu peab ja palju on vigastatuid,» rääkis Vassiljev. Vahepealsel perioodil on Selveri meeskonna diagonaalründajaid Lincoln Williamsit ja Oliver Oravat kimbutanud haigused, nurgaründaja Federico Marretta hoogu on pidurdanud reielihase venitus. 

«Oleme valmis mängima pikka seeriat. Tervislik olukord meeskonnas on hea, ainult Taavet Leppik on vigastuse tõttu puudu. Loodan, et siin midagi vahepeal ei juhtu,» sõnas Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel. Kaks viimast veerandfinaalmängu vigastuse tõttu vahele jätnud libero Edgar Järvekülg sai pühapäevase treeningu täismahus kaasa teha.

Teise finalisti selgitavad Tartu Bigbank ja TTÜ. Selles paari avakohtumine algab TTÜ spordihoones neljapäeval kell 18.30. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles