Päevaga kaks mängu võitnud Zopp jõudis Rumeenias põhiturniirile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: SCANPIX

Eesti parim meestennisist Jürgen Zopp alistas ATP 250 turniiril Rumeenias kvalifikatsiooniturniiril Gerald Melzeri 6:3, 6:3 ja jõudis põhiturniirile, vahendab Tennis.ee.

Täna juba teise mängu pidanud Zopp (ATP 157.) oli austerlase Gerald Melzeri (ATP 183.) vastu eriti veenev oma servil. Kuigi esimese servi õnnestumise protsent oli kõigest 52 (vastasel 70), ei lubanud eestlane Melzerile ainsatki murdepalli. Ise aga kasutas Zopp ära üheksast võimalusest kolm.

Nagu ka hommikuses mängus Adam Pavlasekiga, ei teinud Zopp mitte ühtegi topeltviga ja servis neli ässa. Melzer suutis samuti vigadest hoiduda ja servis kolm palli otse punktiks.

Põhiturniiril läheb Zopp kokku serblase Dušan Lajoviciga (ATP 82.). Parim asetus on turniiril prantslasel Gilles Simonil (ATP 13.), teise asetusega on tema kaasmaalane Gael Monfils (ATP 15.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles