Levadia alistas põnevusmängus Flora

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel sai olulise võidu hooaega kahvatult alustanud FC Levadia, kes alistas võõrsil 1:0 FC Flora. Kohtumise ainsa värava lõi matši 62. minutil Ingemar Teever.

Flora jätkab 9. vooru järel 21 punktiga teisel kohal. Levadia jagab 16 silmaga kolmandat kohta, 16 punkti on kogunud ka Sillamäe Kalev.

Mängu käik:

-

Kodumeeskonna Flora algkoosseis: Toom, Jürgenson, Jääger, Baranov, Kams, Luigend, Beglarishvili, Sappinen, Gussev, Tukiainen, Alliku.

-

Levadia algkoosseis: Pareiko, Laitainen, Rahhmanau, Rähn, Pikk, Elhussieny, Kruglov, Peetson, Marin, Luts, Teever.

-

Esimesed pool tundi on peagi mängitud, seis on jätkuvalt 0:0. Flora on seni olnud pigem domineerivamaks pooleks

-

34. minutil saab Luigend kohtumise esimese kollase kaardi. PEagi lööb Flora ka värava, kuid suluseisu tõttu jääb see fikseerimata

-

45. minutil sõidab Marin Jürgensonile sisse ning saab selle eest kollase kaardi

-

Esimene poolaeg läbi, seis 0:0!

-

53. minutil teeb Flora esimese vahetuse, kui viga saanud Jürgensoni asendab Aloe

-

62. minutil näitab Ingemar Teever oma oskusi ning lööb tõenäoliselt tänavuse hooaja ühe ilusama värava, kui saadab trahvikasti joonelt palli kaunilt posti äärde. Levadia juhib 1:0!

-

66. minutil teeb Flora oma teise vahetuse. Väljakult tuleb ära Beglarišvili, platsile tuleb Frolov

-

Teisel poolajal on Levadia olnud selgelt aktiivsem ning ka värava löömise järel on jätkatud hoogsalt

-

73. minutil teeb Levadia vahetuse. Elhussieny pingile, Rättel mängu

-

76. minutil saab Peetson kollase kaardi

-

78. minutil teeb Flora oma kolmanda vahetuse. Puhkama Gussev, mängu Logua

-

79. minutil teeb vahetuse ka Levadia. Peetson puhkama, Pecha mängu

-

88. minutil teeb veel Levadia vahetuse. Marin puhkama, Saag mängu.

-

Laitinen teenib lisaminutitel veel kollase kaardi

Flora on senise kaheksa vooruga kogunud 21 punkti ja see annab neile tabelis teise koha. Ainus kaotus on seni tulnud vastu võtta tabeliliider Nõmme Kalju käest. Levadia on samas kaheksa matšiga suutnud koguda vaid 13 silma ning see kõikuma löönud ka peatreener Marko Kristali tooli.

Kristal tunnistas pärast eelmisel nädalal tehtud 2:2 viiki Pärnu Linnameeskonnaga, et peab kiiremas korras leidma mingi nipi, kuidas mängijatesse kaduma läinud võiduiha tagasi tuua. «See on minu töö. Pean leidma midagi, mis meeste peas selle klõksu ära teeb,» sõnas Kristal.

Kas sellist muutust on võimalik teha mõne päevaga või kulub selleks rohkem aega? «Usun, et seda on võimalik kiiresti teha,» ütles Kristal, kes ei avaldanud, milliste võtetega ta mängijatest nn looma välja kavatseb tuua.

Tabeliseis: 1. Nõmme Kalju 24 punkti/8 mängu, 2. FC Flora 21/8, 3. Sillamäe Kalev 16/9, 4. FC Infonet 15/9, 5. FC Levadia 13/8, 6. Tartu Tammeka 8/9, 7. Narva Trans 7/8, 8. Viljandi Tulevik 5/8, 9. Pärnu Linnameeskond 5/9, 10. Paide Linnameeskond 2/8.

Kohtumine algab kell 16.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles