Putin jälgis Venemaa häbistavat kaotust Sotšis

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotšis tuli nädalavahetusel endiste NHLi staaride keskel jääle ka Venemaa president Vladimir Putin, kes viskas showmängus kokku kaheksa väravat.
Sotšis tuli nädalavahetusel endiste NHLi staaride keskel jääle ka Venemaa president Vladimir Putin, kes viskas showmängus kokku kaheksa väravat. Foto: SCANPIX

Suure hokifännina tuntud Venemaa president Vladimir Putin jälgis eilset MMi finaalmängu Venemaa ja Kanada vahel Musta mere ääres, Sotšis. Midagi rõõmustavat suur finaal Putinile ei pakkunud, kuna venelased said ülikindla 1:6 kaotuse.

Poolfinaalis USA üle saadud 4:0 võidu järel teatas Putini pressiesindaja Dmitri Peskov, et president jälgis triumfi möödunud aasta olümpialinnas ning kavatseb sama teha ka finaali ajal. «Ta elas Venemaale kaasa ja tundis võidu üle rõõmu. Keegi poleks osanud oodata, et võidame USAd nii säravalt,» ütles Peskov enne finaali.

Putin oli Sotšis täielikult hokilainel, vaadates seda telekast ning käies ka ise jääl. Teise maailmasõja 70. aastapäevale pühendatud matšis viskas Venemaa president koguni kaheksa väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles