Video: Portugali ralli algas Sander Pärnale ootuspäraselt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: M-Spordi meeskonna juht Malcolm Wilson, Ott Tänak, Sander Pärn.
Vasakult: M-Spordi meeskonna juht Malcolm Wilson, Ott Tänak, Sander Pärn. Foto: Ken Järveoja

Autoralli maailmameistrivõistluste etapil Portugalis alustasid Sander Pärn ja James Morgan eilset võistluspäeva WRC2 klassi 17. ajaga.

Portugalis on Pärna ja Morgani ülesanne lõpetada võistlus ilma superallyta. Selline võistkonnapoolne korraldus annab võimaluse liigseid riske mitte võtta ja on suurem tõenäosus läbida rallil kõik katse kilomeetrid, mis kindlasti tulevad edaspidist hooaega silmaspidades kasuks. Sellele vaatamata ei saa see ralli olema pingevaba ning olulist osas selles mängib esimest korda uues meeskonnas neljaveolise R5 autoga WRC2 sarjas osalemine koos kuulsate meeskonnakaaslastega.

Eilse päeva 3,38 km avakatsel, mis sõideti paarisrajal Lousada linnas, oli Pärn WRC2 klassis 28 võistleja hulgas 17., kaotades katsevõitjale 6,7 sekundit. Absoluutarvestuses andis see tulemus 34. koha. Ralli teisel päeval on kavas 128,7 võistluskilomeetrit, mis koosneb kuuest kiiruskatsest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles