San Marino tuleb Eestisse oma suurima staarita

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Selva (paremal)
Andy Selva (paremal) Foto: SCANPIX

14. juunil EM-valikmängus Eestiga kohtuv San Marino teatas enda Tallinnasse sõitva koosseisu, kust puudub koondise suurim staar Andy Selva.

Kogenud ründaja näol on ühtlasi tegu San Marino rekordinternatsionaali ja parima väravakütiga, kes 1998. aastal alanud koondisekarjääri jooksul enda arvele 69 mängu ja 8 väravat saanud, vahendab Soccernet.ee.

Ka sel hooajal näitas 39-aastane Selva hoolimata turjal olevast vanusest mullu Levadiaga kohtunud La Fiorita ridades head minekut, lüües 14 väravat. Paraku sai edurivimees enne hooaja viimast mängu kohaliku meedia andmeil vigastada ning seetõttu ei kuulu ta ka Tallinnasse sõitvasse koosseisu.

San Marino koosseis mänguks Eestiga:

Väravavahid: Elia Benedettini, Giacomo Muraccini, Aldo Simoncini.

Kaitsjad: Marco Berardi, Manuel Battistini, Giovanni Bonini, Cristian Brolli, Matteo Colonna, Alessandro Della Valle, Alex Della Valle, Mirko Palazzi, Davide Simoncini, Fabio Vitaioli.

Poolkaitsjad: Maicol Berretti, Fabio Bollini, Michele Cervellini, Alex Gasperoni, Lorenzo Gasperoni, Luca Tosi, Carlo Valentini.

Ründajad: Alessandro Bianchi, Jose Adolfo Hirsch, Danilo Rinaldi, Mattia Stefanelli, Matteo Vitaioli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles