«Vanade sõprade» Suareze ja Chiellini taaskohtumine jääb ära

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (esiplaanil) pärast Giorgio Chiellini hammustamist.
Luis Suarez (esiplaanil) pärast Giorgio Chiellini hammustamist. Foto: SCANPIX

Torino Juventuse jalgpalliklubi teatas, et keskkaitsja Georgio Chiellini ei saa vigastuse tõttu osaleda laupäeval toimuvas Meistrite liiga finaalmängus Barcelonaga.

Ühtlasi tähendab see, et väljakul jääb ära Barcelona ründaja Luis Suareze ja Chiellini taaskohtumine. Samad mehed viibisid viimati koos pallimurul möödunud suvel toimunud jalgpalli MMil, kui Suarez Itaalia koondise keskkaitsjat hammustas.

Ühe nn vana sõbraga saab Suarez siiski taas kokku, kuna Juventuse ridadesse kuulub ka prantslane Patrice Evra. 2011. aastal solvas toona Liverpooli ridades mänginud Suarez mängus Manchester Unitediga väidetavalt rassistlike sõnadega Evrad, kes kandis tollal Unitedi särki.

Inglismaa jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon määras uruguaylasele 40 000 naela suuruse trahvi ja kaheksa mängu pikkuse võistluskeelu. Järgmises omavahelises kohtumises vallandas Suarez uue tüli, kui keeldus mängueelsel rivistusel Evra kätt surumast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles